Ponedeljak - Petak 09 - 18h

060/3910-483,
011/3910-483, 065/3910-483

Triše Kaclerovića 6a
Voždovac, Beograd

Dental implants Cvejanović, Belgrade, Serbia

Bezmetalne krunice za lep osmeh

Poštovani,

Pišem Vam iz Norveške, a pronašla sam Vaš sajt na internetu i odmah ste mi zapali za oko.
Nakon dugog razmišljanja odlučila sam da uradim nešto konačno i za sebe – da sredim svoje zube.

Želim lepe i bele zube, jer ceo život imam kompleks od svojih zuba. Zainteresovana sam za bezmetalne krunice ili koji god Vi predlog date, samo da se konačno lepo smejem.

Šaljem Vam slike mojih zuba i ortopan snimak, nadam se da će Vam koristiti i biti dovoljno da date svoje mišljenje.

Pozdrav!

Poštovana,

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Sve što ste poslali je više nego dovoljno. Vaša situacija se jako uspešno može rešiti sa bezmetalnim krunicama. Postoji i opcija izrade keramičkih faseta na nekim zubima, ali više o tome ćemo pričati kasnije.

Moguće je, naravno, rešiti problem i sa metalnim krunicama, ali ako se ide na bele i svetle boje onda su bolje bezmetlane krunice. Bezmetalne krunice se bruse striktno do desni i mnogo preciznije se izrađuju. Mislim da će sasvim dovoljno biti da se izrade krunice od petice do petice, i u gornjoj i u donjoj vilici, jer je to u vidljivoj zoni, a da bočne zube za sada ostavimo bez krunica.

Jedini problem je gubitak gore levo četvorke i petice, pa moram proceniti u ustima, tj. na pregledu, rastojanje, a ako je ono suviše veliko tu onda moramo izraditi metalni most i on bi se izrađivao do šestice.

Cela procedura se može odraditi za 2 nedelje, ili da dođete par puta na po jedan dan u Beograd. To sada zavisi od Vas i Vašeg rasporeda.

O obliku i boji budućih zuba ćemo pričati na prvom pregledu.

Da li Vam je pročitan sadržaj koristio?
[Total: 61    Average: 4/5]