Ponedeljak - Petak 09 - 18h

060/3910-483,
011/3910-483, 065/3910-483

Triše Kaclerovića 6a
Voždovac, Beograd

Dental implants Cvejanović, Belgrade, Serbia

Dotrajali most

Poštovani doktore,

Obraćam Vam se u vezi zakazivanja pregleda i informacija u vezi sa tim.

Pošto ne živim u Srbiji, da li postoji mogućnost da mi date predlog i neku okvirnu cenu ukoliko Vam pošaljem slike.

U gornjoj vilici imam most na tri moja zuba koji je ostario i potrebno je menjanje ili eventualna ugradnja fiksnih zuba. Nedostaju mi četiri prednja zuba i 2 kutnjaka, a u donjoj jedan kutnjak i pet, šest starih plombi koje bih zamenio krunicama ili šta Vi već predložite.

Nadam se da ćete mi izaći u susret na ovaj način, iako je malo komplikovan, i pomoći mi da prevaziđem probleme u vezi sa zubima.

Želeo bih takođe da znam koliko vremena Vam je potrebno i kad bih mogao da dođem kod Vas.

Unapred zahvalan,

Zoran Lončar

Poštovani,

Sve sam razumeo i analizirao slike. Bilo bi jako dobro da mi pošaljete, ako posedujete, i ortopan snimak i slike Vaših zuba, ali frontalno, da se vidi kako izgleda kada se smejete.

Koliko mogu da vidim dosta ste pojeli, tj. istrošili Vaše zube, pa je potrebna jedna ozbiljna rekonstrukcija cele vilice, a to plašim se, sa plombama nije moguće ili makar nije trajno rešenje.

U gornjoj vilici posedujete zube od šestice desno do sedmice levo, možemo nakon analize ortopan snimka i slika prednjih strana zuba pričati o tome koje zube ne bi trebalo brusiti, a koje bi, i kako uklopiti estetiku novih krunica sa Vašim zubima, te i da li je potrebno raditi sve zube sa krunicama ili nije.

U donjoj vilici je potrebno izraditi mostove sa desne strane od sedmice sa šesticom, pa do trojke, i sa leve strane sedmica-šestica do četvorke i trojke i na taj način obezbediti zagrizaj i funkciju žvakanja.

Prednje zube, a to je od dvojke do dvojke, ćemo proceniti šta s njima raditi, jer će na kraju ostati kratki i pojedeni kakvi su sada.

Da li imate neki broj telefona putem kog bih Vas mogao kontaktirati?

Da li Vam je pročitan sadržaj koristio?
[Total: 32    Average: 3.6/5]