Ponedeljak - Petak 09 - 18h

060/3910-483,
011/3910-483, 065/3910-483

Triše Kaclerovića 6a
Voždovac, Beograd

Dental implants Cvejanović, Belgrade, Serbia

Ozbiljan kandidat

Poštovana ordinacijo,unapred hvala na brzom odgovoru. Ja sam ozbiljan kandidat za Vašu kliniku. Trebalo bi da stavim nove zube tj. zubne krune i mostove, a imam ih dosta – kako sam ja izbrojala ima 11 zubnih kruna plus implant i zubi koji mi nedostaju. Osim toga, imam par zuba kojima treba promeniti plombu.Taj posao je skuplji od 2.000€ kako stoji na vašoj stranici.

Molim Vas da mi odgovorite, da li imate slobodno mesto za pregled i smeštaj od 26.8 15. – do kraja meseca, ili imate neki drugi termin. Ja živim u SAD-u i trebalo bi da rezervišem kartu.Ovaj termin koji sam navela bi mi najviše odgovarao. Zanima me koliko dugo moram ostati u Srbiji da bih ovo sve uradila. Ako imate Vi nešto da pitate, budite slobodni.

Ponovo, unapred hvala!

Poštovana,Procedura za Vaš slučaj je sledeća. Ako je potrebno samo zameniti zubne krunice novim, onda se to radi u jednom dolasku i potrebno je oko 2 nedelje. Za to je potrebno da izradite i pošaljete rendgenski snimak vilica, tj. običan ortopan snimak kako bi se zajedno dogovorili o vrsti materijala budućih krunica, odnosno da li bi to bile metalne ili bezmetalne krunice i da li je moguće uopšte izraditi bezmetalne cirkonijumske krunice ili ne.

Ako je potrebno ugrađivati zubni implant onda se mora čekati minimim 3 ili 4 meseca i tek onda izrađivati krunice na implantima ili na svim zubima. Za sam plan ugradnje zubnog implanta je potreban CBCT rendgenski snimak, tj. 3D ortopan i tek onda dolazimo do priče o broju i vrsti implanata, a kasnije o broju i vrsti zubnih krunica na njima. Tek onda imamo krajnju cenu Vašeg rada. Tako da za početak pokušajte da uradite običan ortopan snimak i da mi pošaljete na mail, kako bih imao bolji uvid u situaciju.

Da li Vam je pročitan sadržaj koristio?
[Total: 14    Average: 3.9/5]