Ponedeljak - Petak 09 - 18h

060/3910-483,
011/3910-483, 065/3910-483

Triše Kaclerovića 6a
Voždovac, Beograd

Dental implants Cvejanović, Belgrade, Serbia

Spuštene desni

Poštovanje!

Imam jedan problem koji me već godinama muči. Imam jako spuštene desni, koje bih želela da odsečem. Pre mesec dana sam otišla kod jednog stomatologa na sečenje, ali posle završenog tretmana nisam videla skoro nikakvu promenu. On mi je samo izravnao desni, tj. jedinicu izravnao za jedinicom, 2-ku sa 3-kom i tako redom. Nikakav rezultat nisam dobila! Rekao je da je to maksimalno što može da se uradi i da ne može više od 2mm da se odseče. Da li je to tačno? Ja bih jako želela da odsečem te desni koje se jako vide i da nakon toga postavim krunice. Da li vi to radite u vašoj ordinaciji? Ovo su slike mojih zuba, te desni koje se vide i koje bih želela da uklonim. A ova druga slika je bez desni, tako bih zelela da moji zubi izgledaju kad se nasmejem. Da li je to moguće i koja je cena toga?

Hvala unapred! Pozdrav!

unnamed (1)

Poštovana Aleksandra,
U principu može više od 2mm, ali pitanje je gde je nivo kosti lokalizovan. Morate doći na pregled da izvršim neka merenja pa da vam kazem koliko može još da se iseče i da li mora da se kost malo zaobli da se dobije više.
Uvek može još, samo je pitanje na šta ste sve spremni da se to dobije, jer ako je kost blizu mora da se digne režanj da se kost isturpija i da se tako postigne efekat.
S poštovanjem,
dr Srđan Cvejanović

Da li Vam je pročitan sadržaj koristio?
[Total: 130    Average: 3.8/5]