Totalna bezubost – Fiksne keramičke krunice

Da li Vam je pročitan sadržaj koristio?
[Total: 795    Average: 3.8/5]
 • Slučaj 1, Totalna bezubost gornje i donje vilice ROZE KERAMIKA

  STANJE – Nedostatak zuba u gornjoj i donjoj vilici, preostali zubi su indikovani za vadjenje i neupotrebljivi za definitivni rad, nošenje parcijalnih proteza.

  TRETMAN – Ugradnja 12 implanata u gornju i donju vilicu i izrada bezmetalnih keramičkih krunica sa dodavanjem roze keramike radi skraćenja dužine zuba.

  TRAJANJE TRETMANA – 10 dolazaka u roku od 5 meseci.

 • Slučaj 2, Totalna bezubost ROZE KERAMIKA

  STANJE – Nedostatak svih zuba u gornjoj i donjoj vilici, nošenje totalnih proteza
  TRETMAN – Ugradnja 12 implanata u gornju i donju vilicu i izrada bezmetalnih keramičkih krunica sa dodavanjem roze keramike radi skraćenja dužine zuba

  TRAJANJE TRETMANA – 10 dolazaka u roku od 5 meseci

 • Slučaj 3, Nobel Biocare implanti i bezmetalne cirkonijumske krunice u Bleach 2 boji

  STANJE – Nedostatak zuba u gornjoj i donjoj vilici, preostali zubi su indikovani za vađenje i neupotrebljivi za definitivni rad, nošenje parcijalnih proteza.
  TRETMAN – Ugradnja 12 Nobel Biocare implanata u gornju i donju vilicu i izrada bezmetalnih cirkonijumskih keramičkih krunica sa dodavanjem roze keramike radi skraćenja dužine zuba.

  TRAJANJE TRETMANA – 10 dolazaka u roku od 5 meseci.

 • Slučaj 4, PRIVREMENI MOSTOVI u gornjoj i donjoj vilici na 16 NOBEL ACTIV implantima

  STANJE – Loše stanje svih zuba, izražena paradentoza, svi zubi su indikovani za vađenje.TRETMAN – Ugradnja 16 implanata NOBEL ACTIV u gornjoj i donjoj vilici i izrada PRIVREMENIH MOSTOVA u roku od 24h, za 4 meseca se izrađuju definitivne bezmetalne keramičke krunice.

  TRAJANJE TRETMANA – 10 dolazaka u roku od 5 meseci.

 • Slučaj 5, ALL ON 4 u gornjoj vilici, ALL ON 6 u donjoj vilici
  STANJE – Nedostatak zuba u gornjoj i donjoj vilici, preostali zubi su indikovani za vadjenje i neupotrebljivi za definitivni rad, nošenje parcijalnih proteza. Usled lošeg stanja kosti u gornjoj vilici i želje paciejnta da dobije za fiksni rad, odlučili smo se za ALL ON 4 u gornjoj vilici kao jedino moguće rešenje i ALL ON 6 u donjoj vilici.
  TRETMAN – Ugradnja 10 implanata, Implant Direct Legacy u gornju i donju vilicu, izrada privremnog rada na šrafljenje i izrada metalokeramičkih i keramičkih krunica sa dodavanjem roze keramike radi skraćenja dužine zuba.
  TRAJANJE TRETMANA – 10 dolazaka u roku od 5 meseci.

 • Slučaj 6, Parcijalna bezubost gornje i donje vilice
  STANJE – Nedostatak bocnih zuba u gornjoj i donjoj vilici,prisustvo samo prednjih zuba u donjoj vilici nošenje parcijalnih proteza
  TRETMAN – Ugradnja 6 implanata u gornjoj i 4 u donjoj vilici i izrada bezmetalnih keramičkih krunica u boji A2(pacijentova zelja da zubi ne budu „beli“)
  TRAJANJE TRETMANA – 14 dolazaka u roku od 5 meseci
 • Slučaj 7, Totalna bezubost gornje i parcijalna bezubost donje vilice
  STANJE – Nedostatak svih zuba u gornjoj i bocnih zuba u donjoj vilici,prisustvo samo prednjih zuba u donjoj vilici i nosenje proteza
  TRETMAN – Ugradnja 6 implanata u gornjoj i 4 u donjoj vilici i izrada bezmetalnih keramičkih krunica u gornjoj vilici i metalokeramickih krunica u donjoj vilici
  TRAJANJE TRETMANA – 14 dolazaka u roku od 5 meseci
 • Slučaj 8, Totalna bezubost gornje vilice

  STANJE – Stari metalokeramicki mostovi u gornjoj vilici,svi korenovi su indikovani za vadjenje i kao privremeno resenje je izradjena totalna akrilatna proteza
  TRETMAN – Ugradnja 7 implanata u gornjoj vilici i izrada 12 bezmetalnih keramičkih krunica u gornjoj vilici

  TRAJANJE TRETMANA – 10 dolazaka u roku od 5 meseci

 • Slučaj 9, Totalna bezubost gornje vilice VIDEO

  Pacijent je došao u ordinaciju u potrazi za rešenjem problema sa donjom i gornjom vilicom. Dogovoreno je da prvo rešimo gornju vilicu, a u drugoj fazi da se posvetimo i donjoj vilici.
  Postavili smo 7 Nobel Biocare implanata u gornju vilicu, a nakon dva meseca uradili smo i 14 bezmetalnih krunica, kao što je prikazano na snimku. Pacijent je prezadovoljan svojim novim osmehom.

Pogledajte CENOVNIK