AKCIJA!

POPUST do 500€ na

ALL ON 4 implantrski rad

JEDAN ZAHVAT - REŠENJE ZA SVE PROBLEME
Uz totalni preobražaj osmeha

Ostvari POPUST
do 500€

NEDOSTAJE VAM VEĆINA ZUBA? ZUBI VAM SE KLATE?

Zaboravite na neudobne plastične proteze i prestanite da brinete o svom izgledu, jer ordinacija Cvejanović ima rešenje koje će rešiti vaše probleme!

Pacijenti uglavnom veruju da je ugradnja implanata stresan i bolan proces, da postoji period kada pacijent nema više prirodne zube ali još uvek nema ni nove veštačke, kao i da proces traje nedeljama.

SREĆOM, NIŠTA OD TOGA NIJE TAČNO!

Kada je pacijent skoro bezub ili mu preti bezubost jer su zubi u lošem opštem stanju, JEDINA REALNA OPCIJA je vađenje preostalih zuba i zamena zuba u jednoj ili obe vilice kompletnim implantskim radom. Zašto vađenje zuba? Jednostavno, ispadanje drugih zuba predstavlja indikaciju da su i preostali zubi nedovoljno stabilni da bi se problem rešavao postavljanjem krunica, kao kod pacijenata koji su mlađi i ranije su nam se obratili.

Jedini mogući definitivni rad za pacijente kojima su dugo nedostajali zubi i čija je vilična kost oslabila je ALL ON 4, sačinjen od 12 keramičkih krunica po vilici na titanijumskoj konstrukciji, koja je sa vilicom povezana implantima na četiri mesta. Pre uvođenja ALL ON 4 rada u zubarsku praksu, skoro da nije bilo rešenja za bezube i delimično bezube pacijente čija je vilična kost istanjena, a čak i danas dolaze nam pacijenti iz drugih ordinacija u kojima lekari ne žele da rizikuju postavljanje implanata u krhku kost.

Ostvarite POPUST do 500€

ALL ON 4

u odnosu na druga rešenja za bezubost:

ALL ON 4 koncept osmislio je portugalski stomatolog Paolo Maló, a doktor Srđan Cvejanović jedan je od prvih zubara iz našeg regiona kojeg je obučavao Dr. Maló. ALL ON 4 tehnika definiše položaj i način postavljanja implanata u tanku kost, i kada se pravilno izvodi nikada ne zakazuje. Svi pacijenti koji su došli u našu ordinaciju kako bi dobili ALL ON 4 rad danas ponosno nose svoj novi osmeh, i zato danas slobodno možemo da kažemo da NE POSTOJI NIJEDAN PROBLEM KOJI JE NEREŠIV!

Estetski, ALL ON 4 rad izgleda identično kao Hollywood smile na obrušenim prirodnim zubima. Zubi imaju isti oblik kao savršeni prirodni zubi i nemoguće je odrediti da li su to krunice postavljene preko prirodnih zuba ili objedinjen rad na titanijumskoj prečki. Budući da su osobama koje su dugo bez zuba desni veoma povučene, deo keramičkih krunica koji je u dodiru sa desnima je roze boje i podražava desni, tako da je tokom uobičajne konverzacije nemoguće uočiti da je reč o protetici.

KO SU NAŠI PACIJENTI?

Ostvarite POPUST do 500€

Procedura ugradnje ALL ON 4 rada

Za vreme ALL ON 4 akcije, cena kompletnog rada za sve pacijente biće umanjena za 10%.

SPECIJALNI USLOVI ZA PACIJENTE
IZ INOSTRANSTVA

BESPLATAN SMEŠTAJ U APARTMANIMA U SASTAVU ORDINACJE

PRIJAVI SE ZA POPUST