Ponedeljak - Petak 09 - 18h

060/3910-483,
011/3910-483, 065/3910-483

Triše Kaclerovića 6a
Voždovac, Beograd

Dental implants Cvejanović, Belgrade, Serbia

Video galerija

Hollywood smile

Hollywood smile, Bleach 2

Hollywood smile ima najbolji efekat kada su osnova postojani zubi i zdrave desni, kao kod naše pacijentkinje Katarine.

Hollywood smile za mlade pacijente

Kada nam mladi pacijenti traže krunice ili vinire, obično ih odgovaramo i upućujemo na protezu i beljenje zuba.

Gummy smile i zbijeni zubi, transformacija u Hollywood smile

Ilijana je u ordinaciju došla sa zubima koji su zdravi, ali su zbijeni, nisu poravnati i različite su visine. Takođe, pri osmehivanju previše pokazuje desni…

Hollywod smile, krunice na svim zubima

Milošev rad nas je pomalo iznenadio, jer nismo očekivali da kod lepe i mlade osobe, koja ima sve zube, Hollywood smile…

Gummy smile postaje Hollywood smile

Gummy smile je pokazivanje desni prilikom osmehivanja, što se rešava pomeranjem linije desni. Ana je želela Hollywood smile, međutim prvo smo morali da rešimo njen Gummy smile problem.

Osmeh koji privlači pažnju na svakom koraku

Pacijentima iz inostranstva koji su u našoj ordinaciji dobili Hollywood smile preporučujemo da barem jednom godišnje dolaze na kontrole.

Kako se rešava gummy smile problem

Gummy smile je preterano pokazivanje desni prilikom osmehivanja, što je problem koji se hirurški lako otklanja. Podizanje linije desni posebno je dobra odluka kada pacijent istovremeno ugrađuje i krunice.

Hollywood smile za bračni par

Bračni par iz SAD vraća se sa odmora u Srbiji sa blistavim holivudskim osmesima. Pogledajmo njihovu priču i transformaciju.

Žakovi novi zubi – Hollywood smile, Bleach 1

Kada imamo poverenje pacijenta, svaki zahvat je mnogo lakši, jer možemo da se koncentrišemo na sam rad. Žak nam je dao svoje poverenje iako nismo znali ni reč nekog zajedničkog jezika…

ALL ON 6 / ALL ON 4

ALL-ON-6 u gornjoj vilici i krunice u donjoj vilici

Često se dešava da gornja i donja vilica nisu u istom stanju, te su potrebna dva različita pristupa.

ALL ON 6 – gornja vilica

Pacijent Dragan je dobio novi osmeh, zahvaljujući posebnoj vrsti implantskog rada – screw retained. Radi se o sistemu koji daje dodatnu sigurnost pacijentu, jer se mostovi mogu skinuti i doraditi u svakom trenutku.

ALL ON 6 – Bleach 2 boja

Potpuna bezubost danas se rešava sa samo tri dolaska u ordinaciju. Potrebno je svega 12 implanata za kompletan implantski rad na gornjoj i donjoj vilici…

ALL-ON-4, rešenje za potpunu bezubost

Claudio je iz Švajcarske došao sa samo četiri zuba, a vraća se sa punim keramičkim mostovima na ALL-ON-4 implantskom rešenju.

ALL ON 6 – ponovna izrada keramickog rada

Kao detektivi koji se vraćaju starom slučaju, zaključili smo da nam nove tehnike omogućavaju da neke od naših najranijih All-on-6 radova značajno unapredimo.

ALL ON 6 – Fiksne keramičke krunice /Fixed ceramic bridge on implants

Pacijent je došao u ordinaciju u potrazi za rešenjem problema sa donjom i gornjom vilicom. Dogovoreno je da prvo rešimo gornju vilicu, a u drugoj fazi da se posvetimo i donjoj vilici.

ALL ON 6 – DEFINITIVNI KERAMICKI RAD NA CEMENTIRANJE

Primer potpunog implantskog rada, koji uključuje postavku 24 krunice na ukupno 12 implantata. Budući da su u obe vilice svih krunice postavljene na šest implantata, ova tehnika nosi naziv All-on-six.

ALL ON 6 – PRIVREMENI RAD

Jedna od važnih faza u okviru potpunog implantskog rada je izbor i realizacija privremenog rešenja. Potrebno je da prođe nekoliko meseci između postavljanja implanata i ugradnje definitivnih krunica…

ALL ON 6 – DEFINITIVNI KERAMICKI RAD NA SRAFLJENJE

Posebna vrsta implantskog rada, screw retained sistem daje dodatnu sigurnost pacijentu jer se mostovi mogu skinuti i doraditi u svakom trenutku. Iako većina implantskih radova ne zahteva prepravke…

Fasete

Proba keramičkih faseta

Izrada keramičkih faseta je vrlo osetljiva procedura, zbog čega je proba gotovih faseta važan deo terapije. U ovom snimku sa probe možete videti i na koji način fasete naležu na zube i kako izgleda zub pripremljen za fasete.

Zamena kompozitnih faseta keramičkim

Tanjin slučaj je odličan primer uspešnosti faseta. Brojni pacijenti imaju zdrave zube i desni ali nisu zadovoljni bojom i opštim izgledom zuba.

Proteza na drikere

Proteza na drikere – slučaj manjka kosti

Ljuba Cetić je želela protezu na drikerima, međutim njena vilična kost je bila toliko tanka usled dugogodišnje bezubosti da nismo imali gde da smestimo implante.

Proteza na drikere / Clip-on dentures

Pacijentkinja nam se javila sa željom da dobije konačno proteze koje su fiksirane i ne ispadaju joj iz usta. Nakon analize 3D ortopan snimka objašnjeno joj je da nema uslova za fiksni rad…

Kompjuterski vođena implantologija

Do sada se ugradnja implantata rešavala klasičnim hiruškim putem što je podrazumevalo pravljenje reza, ugradnju implantata i šivenje hiruške rane.
Kompjuterski vođena implantologija…

 
Da li Vam je pročitan sadržaj koristio?
[Total: 123    Average: 3.7/5]