Iskustva pacijenata

Svedočenja pacijenata – Tatjana

Odmah po završetku Hollywood smile procedure, pitali smo Tatjanu da li je rad ispunio njena očekivanja.

Svedočenja pacijenata – Mira

U našem poslu često menjamo krunice koje su postavili drugi zubari. Nekada su to krunice koje su čvrsto stajale 20 godina, i tim kolegama skidamo kapu, ali ponekad se dešava da pacijent dođe pravo iz druge ordinacije, nezadovoljan krunicama koje je dobio. To se dogodilo Miri, koja je spas potražila kod nas.

Svedočenja pacijenata – Zorica

Zorica je jedan od onih pacijenata koji imaju bezrezervno poverenje u zubara. Želela je da mi sve organizujemo, a da se ona samo pojavi, i srećna je što je kompletan zahvat više ličio na posetu rođacima nego na odlazak kod zubara.

Svedočenja pacijenata – Bojana

U trenutku kada se naši turisti spremaju da krenu u Crnu Goru, jedna Crnogorka došla je u Beograd kao turista, i to – dentalni turista. Pacijenti iz regiona su nam najdraži, jer svi oni su mogli da odu kod lokalnih zubara, uz slične cene, ali su izabrali nas.

Izgled faseta posle dve godine

Mirjane se možda sećate iz jednog od naših ranijih videa, kada je dobila svoje fasete. Danas, dve godine kasnije, dolazi na drugu dugoročnu kontrolu, i to je bila prilika da pogledamo ima li promena nakon tog perioda i da je pitamo kako se oseća.

Svedočenja pacijenata: Dragana

Mnogi pacijenti dugo razmatraju Hollywood smile zahvat, jer nisu sigurni šta ih čeka, a Dragana je bila jedna od njih. Kako ona gleda na zahvat i na svoju prvobitnu nesigurnost, sada kada je sve završeno?

Svedočenja pacijenata: „Ordinacija Cvejanović vam vraća osmeh na lice!“

Pacijenti u našu ordinaciju dolaze iz celog sveta, i ponekad su to stranci, a ponekad naši ljudi koji žive van Srbije. Često nas iznenadi gde sve žive naše bivše komšije, posebno kada u ordinaciju ušeta neko sa Aljaske.

Svedočenja pacijenata – Bisa Hodžić

Kako biste vi reagovali kada vam pacijent kaže da je njegov rad očigledno najbolji koji ste ikada uradili? Ako se složite, naljutićete ranije pacijente, ako se ne složite naljutićete aktuelnog pacijenta. 🤔

Svedočenja pacijenata: Dragan Marinković – Maca

Na Dragana Marinkovića Macu smo toliko navikli, da nam već nedostaje u ordinaciji. Očekujemo ga na kontroli za godinu dana, a do tada ćemo ga gledati na TV-u. Evo i razgovora koji smo snimili posle finalne kontrole njegovog Hollywood smile-a, u kome iznosi utiske o radu koji je dobio.

Šta kažu naši pacijenti?

Zadovoljan i zdrav pacijent je naš jedini cilj, jer zadovoljan pacijent će nas preporučiti i drugima. Pogledajte šta kažu pacijenti snimljeni po završetku zahvata – njihova iskustva približiće vam kakav je osećaj dobiti radove kao što su Hollywood smile, ALL ON 6 ili proteza na drikere.

Svedočenja pacijenata: Danijela iz Švajcarske

Danijela je želela da svoju poruku uputi na nemačkom, u nadi da će pomoći pacijentima u germanskim zemljama da otkriju prednosti dolaska u Beograd radi stomatoloških zahvata, kao što je njen Hollywood smile.

Vredno i novca i truda

Naši pacijenti iz zapadne Evrope koji dobijaju kompleksne radove ponekad moraju više puta da dođu u Srbiju dok ne završe svoj rad, a tako je bilo i u Sonjinom slučaju. Ona je odlučila da svoju poruku budućim pacijentima uputi na švedskom i bila je dovoljno ljubazna da nam ostavi prevod.

Natalie iz Londona

Natalie Drake iz Londona je dve godine tražila ordinaciju u Evropi u kojoj će dobiti Hollywood smile. U kratkom razgovoru objašnjava zašto je odabrala baš ordinaciju Cvejanović.

ALL ON 6, kontrola posle godinu dana

Kako se povećava broj ALL ON 6 zahvata u našoj ordinaciji, sve je više i pacijenata koji dolaze na dugoročne kontrole, među kojima je najvažnija kontrola posle prve godine. Danijelu pohvaljujemo za odlično održavanje higijene oko implanata, tako da njen rad izgleda jednako dobro kao prvog dana.

Miloševa poruka

Miloš je jedan od naših najmlađih pacijenata do sada koji je dobio Hollywood smile, a posle prve kontrole, želeo je da uputi kratku poruku budućim pacijentima.

ALL ON 6 + ALL ON 4, Razgovor sa Spomenkom

Razgovarali smo sa Spomenkom, čiji je optimizam doprineo da njen implantski rad, i pored mnogih prepreka, bude uspešno završen. Ako još niste, Spomenkin rad možete videti na našem profilu na Instagramu i Facebooku.

Svedočenja pacijenata – Ilijanin Hollywood smile

Pitali smo Ilijanu kakav je osećaj videti prvi put svoje lice u ogledalu posle dobijanja holivudskog osmeha?

Svedočenja pacijenata – Da li Hollywood smile boli?

Pacijentkinja Željka bila je stalno nasmejana i pre nego što je dobila Hollywood smile, a sada se smeje sa još većim žarom. Odmah posle dobijanja krunica pitali smo je kakav je osećaj nositi Hollywood smile.

Svedočenja pacijenata – Privremene krunice

Danilo se u ordinaciju vraća posle perioda integracije implanata u vilicu, tokom koga je nosio privremene krunice. Pre nego što je seo u stolicu da dobije definitivne krunice za ALL ON 6 rad, pitali smo ga da li je zadovoljan privremenim krunicama.

Svedočenja pacijenata: Za sve kukavice

Naša draga pacijentkinja Danijela došla je na kontrolu posle dva meseca sa svojim ALL ON 6 radovima, i sada je priznala koliko je bila uplašena pre zahvata. Zamolili smo je da kaže par reči pred kamerom i ohrabri druge „kukavice“

Osmeh koji privlači pažnju na svakom koraku

Pacijentima iz inostranstva koji su u našoj ordinaciji dobili Hollywood smile preporučujemo da barem jednom godišnje dolaze na kontrole. Prilikom nedavne kontrole pitali smo Tomaža iz Slovenije da li je u praksi zadovoljan novih zubima, na šta nam je Tomaž odgovorio malom anegdotom.

Proteza na drikerima, kontrola posle godinu dana

Definitivni zubni radovi, bilo da su to proteze, mostovi ili krunice, moraju biti trajni, i zato svi pacijenti dolaze na kontrolu posle godinu dana, kako bismo videli ima li promena na radu. Upravo nas je posetila Milimirka, koja nosi protezu na implantima, te smo iskoristili priliku da je pitamo kakvi su utisci posle 12 meseci.

Preporuka iz Nemačke

Posle završenog zahvata, pitali smo Sabahudina kako je doživeo proces dobijanja ALL-ON-6 rada. Ne tražimo od pacijenata da nam prave PR ali ponekad oni sami preuzmu tu ulogu.

Marko se ponovo smeje

Hollywood smile moguće je realizovati i iz dva dela. Marko je prvo dobio rekonstrukciju gornje vilice, što je bilo hitnije, a par meseci kasnije doći će da zavšimo posao. Njegova radost je više nego evidentna

ALL ON 6 – momentalna funkcija privremenog rada – slučaj ćevap

Estetski efekat nije najvažnija dobrobit koju donose krunice na implantima u opciji ALL ON 6, već je to potpuno vraćanje funkcije zuba, kako govora, tako i žvakanja.

ALL ON 6 – ponovna izrada keramickog rada

Kao detektivi koji se vraćaju starom slučaju, zaključili smo da nam nove tehnike omogućavaju da neke od naših najranijih All-on-6 radova značajno unapredimo. Pozvali smo pacijentkinju koja je bila među prvim vlasnicima All-on-6 implantskog rada i zamenili besplatno ceo rad

Za lep osmeh nije teško doći ni iz Moskve

Pacijent se javio iz Moskve sa željom da trajno reši problem sa svojim zubima. U prvoj fazi je ugrađeno 8 Nobel Biocare implantata i operisane infekcije na vrhovima korenova prednjih zuba.

Suze radosnice zbog novog osmeha

Amira je došla u ordinaciju Cvejanović sa željom da ima Hollywood smile tj. bele i lepe zube. Da bismo to sproveli u delo potrebno je bilo da ugradimo 6 Implant Direct implantata i Sinus Liftove.

ALL ON 6 – Fiksne keramičke krunice /Fixed ceramic bridge on implants

Pacijent je došao u ordinaciju u potrazi za rešenjem problema sa donjom i gornjom vilicom. Dogovoreno je da prvo rešimo gornju vilicu, a u drugoj fazi da se posvetimo i donjoj vilici.

Bezmetalne krunice – U potrazi za savršenim osmehom

Huguette je došla čak iz Švajcarske u potrazi za savršenim osmehom. Jezička barijera nju nije sprečila da nam se obrati, a nas nije sprečila da joj pomognemo. Sada imamo još jednog zadovoljnog pacijenta i prijatelja ordinacije – a polako učimo i francuski!

Dug put za nov osmeh

Ni put od više od 7.000 kilometara nije prevelik kada ste u potrazi za savršenim osmehom, to je znao i Mijo Paraica te je posle internet istraživanja stomatoloških klinika u Kanadi, Hrvatskoj i Srbiji izabrao ordinaciju Cvejanović kako bi sredio svoje stomatološke probleme!

Intravenska sedacija

Pacijentkinja je došla sa velikim strahom od same pomisli na zubara i željom da ugradi implantate. U dogovoru sa pacijentom odlučili smo se da se intervencija izvede u intravenskoj sedaciji uz prisutvo anesteziologa

Posle 25 godina lep i zdrav osmeh

Upoznajte Aleksandra – on nam se obratio sa željom da mu konačno omogućimo normalan osmeh. Pacijent je imao urođeni rascep usne i nakon velikog broja operacija, na red je došlo rešavanje situacije sa zubima.

Da li Vam je pročitan sadržaj koristio?