Dentalni turizam

Svaki razlog za putovanje je dobar, ali ako možete putovanjem da uštedite preko 10.000€, to je najbolji razlog.

Dentalni turizam je putovanje radi složenih zubarskih zahvata u države u kojima su takvi zahvati povoljni, a kada se sve odvija u organizaciji iskusnih ordinacija kao što je ordinacija Cvejanović, poseta uključuje i transfere, besplatan smeštaj, ubrzani postupak i pomoć svake vrste pacijentima tokom boravka.

Ordinacija Cvejanović specijalizovana je za dentalni turizam, i mnoge naše procedure prilagođene su upravo dentalnim turistima, koji u najvećem broju dolaze iz Švajcarske, Nemačke, Austrije i Velike Britanije. Kako bismo izašli u susret pacijentima iz inostranstva, razvili smo tehnike za izradu Hollywood smile zahvata za manje od 14 dana, sa samo jednim dolaskom u Srbiju, kao i za izradu ALL ON 6 rada za potpunu bezubost sa dva dolaska u razmaku od tri meseca, tokom kojih pacijent normalno živi u svojoj zemlji sa privremenim krunicama.

Tip rada Cena u zapadnoj EU Cena u istočnoj EU Cena u Srbiji
Hollywood smile – krunice 20.000€ 12.000€ 4.800€
Hollywood smile – viniri 25.000€ 15.000€ 4.400€
ALL ON 6 30.000€ 15.000€ 5.000€

Cene svih radova su u Srbiji dva puta povoljnije nego kod zapadnih suseda koji su česte destinacije za dentalni turizam (Hrvatska, Mađarka), dok su cene u tim zemljama dva puta povoljnije nego u najrazvijenijim evropskim državama (Britanija, Holandija, Švajcarska)

Ako želite da se detaljnije upoznate sa procedurama izrade radova, pogledajte naše vodiče kroz Hollywood smile i ALL ON 6 zahvate.

Upoznajte naše pacijente

Dentalni turisti koji svakodnevno dolaze u ordinaciju Cvejanović mogu se uglavnom podeliti na dve grupe. Prvi su pacijenti poreklom iz našeg regiona koji žive u zapadnoj Evropi, a ti pacijenti obično dolaze po preporuci prijatelja, veoma su dobro informisani i lako se snalaze u Beogradu. Drugi tip pacijenata je daleko izazovniji, a to su žitelji evropskih zemalja koji su nas pronašli na internetu, prvi put borave u Srbiji i malo znaju o našoj zemlji. Zbog njih smo se potrudili da u ordinaciji imamo zaposlene koji, pored engleskog, govore francuski, nemački i italijanski, kao i da im učinimo boravak lakšim pružanjem smeštaja neposredno pored ordinacije, organizacijom transfera sa aerodroma i na druge načine. Kada pri napuštanju ordinacije vidimo koliko su ovi pacijenti srećni, budući da nisu znali šta da očekuju u Srbiji, a odlaze sa velikom uštedom i savršenim radom, mi smo posebno srećni, jer znamo da smo na pravi način predstavili našu zemlju.

Pogledajte galeriju naših radova, više od dve trećine pacijenata koje smo fotografisali tokom zahvata su pacijenti iz inostranstva

Kako zakazati dolazak?

Potencijalni pacijenti, bez obzira na zemlju porekla i jezik kojim žele da komuniciraju, mogu da nam se jave putem aplikacije po svom izboru.

Kontaktirajte nas jednim dodirom ili klikom:

Nakon uspostavljanja kontakta, potencijalni pacijent šalje rengenski snimak i fotografije zuba, kako bismo mogli da pacijentu predočimo sve opcije i cenu rada za svaku opciju. U slučaju da je potreban 3D snimak i da je takav snimak teško nabaviti u državi iz koje dolazi pacijent, pomoći ćemo pacijentu da 3D snimak napravi u Beogradu, odmah po dolasku u Srbiju. Sa pacijentom se potom lično dogovaraju svi detalji rada i odmah se prelazi na zahvat, kako bi ukupan boravak bio što kraći, budući da mnogi pacijenti koriste svoje godišnje odmore da dobiju fiksne zubne radove u Srbiji.

Iskustva pacijenata

Čujte šta kažu neki od naših pacijenata iz različitih evropskih zemalja. Ono što je zajedničko za ove pacijente jeste da su to pacijenti koji nisu imali prijatelje u Beogradu koji bi im pomogli u vezi organizacije boravka, i da im budu pri ruci kada dođu, već su to autentična iskustva pacijenta koji su prvi put boravili u Srbiji.

Možete pogledati svedočenja i drugih naših pacijenata, kao i detaljne video prikaze svih radova na stranici VIDEO.

Dentalni turizam – Smeštaj

Ordinacija Cvejanović poseduje dva apartmana koji se nalaze na spratu iznad same ordinacije, a rezervisani su za naše pacijente iz inostranstva. Smeštaj u apartmanima je besplatan u periodu tokom koga je prisustvo pacijenta u ordinaciji neophodno, odnosno tokom onih dana dok se čeka na ugradnju privremenih krunica. Čim dobije privremene krunice pacijent može normalno da govori i jede, tako da može da se posveti istraživanju Beograda dok nekoliko dana kasnije ne budu gotove i definitivne krunice.

Pacijent može nastaviti da boravi u našim apartmanima i u periodu kada rad nije neophodan, uz doplatu od 30€ dnevno, međutim mi preporučujemo smeštaj u apartmanima u centru grada, jer je to daleko bolja opcija sa turističkog stanovišta, uz cene već od 40€ dnevno.

Više o smeštaju za pacijente možete saznati na ovoj stranici.

Atrakcije Beograda

Beograd je glavni grad Srbije i najveći grad na Balkanu, sa dva miliona stanovnika. Istorija grada duga je 2000 godina, a tokom vekova svoj kultruni i arhitektonski uticaj na Beograd ostavili su Rimsko carstvo, Srbija i Mađarska kao srednjevekovna kraljevstva, zatim Turska i Austrijska carevine, da bi kasnije bio glavni grad Srbije i Jugoslavije. Za turiste su najinteresantniji sadržaji nedaleko od dve velike reke koje protiču kroz Beograd – Save i Dunava, kao što su park-tvrđava Kalemegdan, klubovi na splavovima, Zemunski i Savski Kej, kompleks Beograd na vodi, kao i stari delovi grada nedaleko od reka – Knez Mihailova, Skadarlija i Savamala.

Našim pacijentima i drugim gostima Beograda preporučujemo da se na sajtu Tripadvisor upoznaju sa svim atrakcijma grada, najboljim restoranima i predlozima za zabavne aktivnosti.

Dobro došli u Beograd, dobro došli u ordinaciju Cvejanović!

Da li Vam je pročitan sadržaj koristio?