O nama

O nama

Stomatološka ordinacija Cvejanović uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, protetikom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom od 1981. godine. Više od 15.000 pacijenata može da posvedoči o kvalitetu naših usluga, na koje dajemo garanciju od pet godina, bez obzira na tip zahvata. Pored najsavremenije ordinacije za pacijente smo uredili i prostranu baštu za relaksaciju pre i posle zahvata.

40 GODINA ISKUSTVA

Ordinacija Cvejanović svoju praksu i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tehnologiji i savremenom pristupu sa ciljem da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i trajno rešenim problemima.

Ordinacija radi svakog radnog dana, uključujući rane jutarnje i kasne večernje sate, a svakom pacijentu obezbedili smo besplatan prvi pregled uz preciznu analizu zdravlja usta i zuba. Čim se saniraju urgentni problemi, predočićemo vam plan dovođenja zdravlja i izgleda vaših zuba na najviši mogući nivo bez obzira da li želite da ostanete naš pacijent.

NAŠ LEKARSKI TIM

dr Nebojša Cvejanović

Idejni tvorac, osnivač, i dobri duh ordinacije Cvejanović. Doktor Nebojša ne prestaje da prima pacijente ni u petoj deceniji svoje bogate karijere, dok slobodno vreme koristi da u bašti porazgovara sa pacijentima.

dr Srđan Cvejanović

Naš glavni implantolog, Srđan je pionir u primeni savremenih stomatoloških tehnika, kao što je ALL ON 4 rad. Rođen je 1979. godine, dok u porodičnoj ordinaciji radi od 2005. godine. Srđan je izuzetno angažovan na društvenim mrežama i u TV emisijama.

dr Lana Cvejanović

Zajedno sa dr Nebojšom Cvejanovićem, dr Lana pokreće ordinaciju Cvejanović daleke 1984. godine. I dalje radi sa jednakim žarom, najviše sa mladima kojima je potrebna fiksna proteza. Vrhunski je stručnjak za ortopediju vilica, sa preko 40 godina iskustva.

dr Andrea Cvejanović

Andrea je najmlađi član porodice Cvejanović koji je odabrao poziv stomatologa. Uskoro će se na poziciji lekara pridružiti roditeljima i bratu Srđana, a kao svršeni student već asistira pri mnogim zahvatima, posebno prilikom postavljanja proteza.

dr Marija Majstorović Dimić

Marija je mogla da bira ordinaciju u kojoj će se zaposliti, jer je fakultet završila 2016. godine sa prosečnom ocenom 9,80, a odabrala je upravo ordinaciju Cvejanović. Ekspert je za digitalni dizajn osmeha i druge tehnike koje uključuju računare i 3D modelovanje.

dr Jelena Krčevinac

Jelenin rad je od neprocenjive vrednosti za našu ordinaciju, jer učestvuje u gotovo svim protetskim radovima, pripremajući pacijente za ugradnju krunica. Diplomirala je 2018. godine i ubrzano se kroz praktičan rad i seminare usavršava na polju protetike.

dr Zlata Guberinić

Ordinacija je dugo tražila zubara sa iskustvom na polju estetske stomatologije, lasera i anti-age tretmana, budući da veliki broj pacijenata želi dodatne tretmane. Doktorka Zlata je to pojačanje i njen rad pomogao nam je da idemo u korak sa vremenom.

Priduži nam se!

Ordinacija Cvejanović u prilici je da zaposli dodatne stomatologe i stomatološke sestre. Ukoliko imate odgovarajuću spremu, bez obzira da li posedujete radno iskustvo, javite nam se!

SESTRE, SRCE ORDINACIJE

Jelena Stevanović

Zajedno sa dr Srđanom, Jelena je najprepoznatljivije lice ordinacije, jer snima većinu videa za Instagram, TikTok i Facebook. Jelena je rođena 1995. godine, a o njenim mnogobrojnim interesovanjima svedoči i fakultetska diploma ekonomiste u turizmu.

Marijana Popović

Još jedna sestra rođena 1995. godine, Marijana je glavni asistent dr Srđana Cvejanovića pri izradi protetskih radova i tokom hirurških zahvata. Od 2019. godine svom CV-u dodaje i diplomu Pravnog fakulteta, a veoma je uspešna i kao dentalni fotograf.

Dunja Marinković

Zajedno sa doktorkom Lanom, Dunja je zaslužna za hiljade lepih prirodnih osmeha koji nastaju zahvaljujući fiksnim protezama ugrađenim u našoj ordinaciji. Zvanje zubnog tehničara stekla je 2012. godine, od kada neumorno radi na izradi proteza i protetike.

Andrea Zajčić

Naše stomatološke sestre poseduju brojne dodatne kvalifikacije, pa tako Andrea osim diplome zubnog tehničara ima i fakultetsku diplomu na polju menadžmenta u zdravstvu. Zajedno sa Jelenom radi na snimanju video materijala i ima redak muzički talenat.