O nama

O nama
Da li Vam je pročitan sadržaj koristio?
[Total: 954    Average: 3.5/5]
Stomatološka ordinacija Cvejanović uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, protetikom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom od 1981. godine. Više od 15.000 pacijenata može da posvedoči o kvalitetu naših usluga, na koje dajemo garanciju od pet godina, bez obzira na tip zahvata. Pored najsavremenije ordinacije za pacijente smo uredili i prostranu baštu za relaksaciju pre i posle zahvata. Ordinacija Cvejanović svoju praksu i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tehnologiji i savremenom pristupu sa ciljem da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i trajno rešenim problemima. Ordinacija radi svakog radnog dana, uključujući rane jutarnje i kasne večernje sate, a svakom pacijentu obezbedili smo besplatan prvi pregled uz preciznu analizu zdravlja usta i zuba. Čim se saniraju urgentni problemi, predočićemo vam plan dovođenja zdravlja i izgleda vaših zuba na najviši mogući nivo bez obzira da li želite da ostanete naš pacijent.

Dr Srđan Cvejanović

Dr Srđan Cvejanović
Rođen je 1979. u Beogradu, a diplomirao je 2005. na Stomatološkom fakultetu. Usavršava se u porodičnoj ordinaciji i na specijalističkim studijama oralne hirurgije koje upisuje 2009. godine. Uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, paradontologijom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom. Srđanove „lake ruke“ i stručan pristup čine svaku intervenciju bezbolnom, a veliki afinitet pokazuje za rad sa decom, sa kojom brzo uspostavlja odnos poverenja. Član EAO, Evropskog udruženja stomatologa-implantologa, učesnik EAO kongresa u Kopenhagenu (2012), Monaku (2013) i Rimu (2014).

Dr Nebojša Cvejanović

Dr Nebojša Cvejanović
Rođen je 1952. u Beogradu gde je diplomirao na Stomatološkom fakultetu 1979. godine. Dve godine kasnije osniva stomatološku ordinaciju Cvejanović i od tada se uspešno bavi stomatološkom protetikom, parodontologijom i dečijom stomatologijom. Njegova stručnost doprinosi uspehu kompleksnih zahvata koji kombinuju implantološko-hirurški i protetski aspekt. Kako svojim ogromnim iskustvom, tako i smislom za humor učiniće da se lepše i češće smejete i da bez ustezanja zakažete svoju narednu posetu stomatologu.

Dr Lana Cvejanović

Dr Lana Cvejanović
Diplomirala je 1979. na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Član je tima od samog osnivanja ordinacije. Specijalizaciju iz ortopedije vilica upisuje 1990. na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Radi na polju dečije stomatologije već 30 godina. Pohađala je veliki broj stručnih kurseva u zemlji i inostranstvu. Kao izuzetan stručnjak u oblasti ortodoncije daje neizmeran doprinosi timu pri izvođenju složenih ortodonsko-hirurških i protetskih zahvata.

Andrea Cvejanović

Andrea Cvejanović
Menadžerka i PR ordinacije Cvejanović. Diplomirala je italijanski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Ivana Jovanović

Ivana Jovanović
Stomatološka sestra.