Hollywood Smile

POPUST do 500€

do kraja meseca

JEDAN ZAHVAT - REŠENJE ZA SVE PROBLEME
Uz totalni preobražaj osmeha

Ostvari POPUST
do 500€

I domaći glumci nose Hollywood smile. Dragan Marinković Maca posle zahvata u ordinaciji Cvejanović 2019. godine

Holivudski osmeh je termin koji se koristi za savršene zube, a prvi glumci koji su dobili ovaj tretman bili su oni kojima su nedostajali zubi - Širli Templ, da bi se prikrio gubitak mlečnih zuba, i Džejms Din, da bi mogao da se pojavi na filmu, jer je izgubio dva prednja zuba posle pada sa trapeza.


Od šezdesetih godina skoro svi holivudski glumci nosili su krunice ili fasete, a od sredine 80-ih godina pronađen je način da se krunice trajno postave, nakon čega zahvat postaje popularan širom sveta. Kao jedna od prvih privatnih klinika u Beogradu, ordinacija Cvejanović ima već 30 godina iskustva u pripremi holivudskih osmeha.

Ostvarite POPUST do 500€

ŠTA JE TO HOLLYWOOD SMILE?

Hollywood smile podrazumeva postavljanje keramičkih krunica ili faseta na prirodne zube koji su obrušeni 1-2mm. Zahvat je trajan i zahteva samo povremene korekcije posle dužeg niza godina. Za razliku od ALL ON 4 rada za veoma degradirane zube, kod koga se koriste implanti, Hollywood smile izvodi se uglavnom bez implanata. Ako je potrebno korigovati samo oblik i boju zuba, naš izbor su fasete, a ako su zubi neugledniji, postavljaju se keramičke krunice na sve zube. Pacijent bira boju zuba, kao i da li će se koristiti povoljnije keramičke krunice sa metalnim jezgrom ili naprednije krunice od pune keramike.

KO SU NAŠI PACIJENTI?

Pacijenti koji u ordinaciju Cvejanović dolaze po svoj Hollywood smile imaju najčešće 30-50 godina i uglavnom zdrave zube, ali nisu zadovoljni izgledom zuba. Uglavnom su već pokušavali da beljenjem zuba ili na druge načine dođu do lepšeg osmeha, ali nakon neuspeha drugih metoda odlučuju se da prestanu sa kompromisima i da dobiju perfektne zube, rešenje koje će biti trajno i poštedeće ih čestih odlazaka kod zubara.

Ostvarite POPUST do 500€

POTPUNA TRANSFORMACIJA
ZA SAMO 14 DANA

Holivudski osmeh je danas rutinski zahvat. Pacijenti odmah po brušenju zuba, koje se obavlja u lokalnoj ili potpunoj sedaciji, dobijaju privremene akrilatne krunice, tako da je već prvog dana posle izlaska iz ordinacije osmeh daleko lepši. Kada su krunice gotove, postavljanje je potpuno bezbolno i pacijent momentalno može da nastavi sa oubičajenim životnim aktivnostima.

SPECIJALNI USLOVI ZA PACIJENTE
IZ INOSTRANSTVA

BESPLATAN SMEŠTAJ U APARTMANIMA U SASTAVU ORDINACJE

PRIJAVI SE ZA POPUST