Besplatan smeštaj

Potpuno novi LUX apartmani o našem trošku za pacijent iz inostranstva

Stomatološka ordinacija Cvejanović je u sklopu renovirane klinike obezbedila i potpuno nova dva apartmana za pacijente kojima je potreban smeštaj u Beogradu za vreme trajanja stomatološke intervencije. Apartmani se nalaze iznad klinike i pacijentima je omogućeno da lako i brzo dođu do same ordinacije. Dva apartmana su LUX opremljena najmodernijim nameštajem, besplatnom WiFi konekcijom, kablovskom TV i pružaju maksimalni ugođaj pacijentima.

Sama procedura dobijanja smeštaja je sledeća – nakon dobijanja potrebnih podataka od pacijenta (ortopan snimak i fotografija zuba) definiše se sam plan terapije i cena. Ako stomatološki rad prelazi 2000 EUR, pacijent je stekao uslov dobijanja besplatnog smeštaja. Samo korišćenje besplatnog smeštaja je,zbog popunjenosti kapaciteta, potrebno rezervisati 3 meseca unapred. Rezervacija smeštaja se postiže slanjem depozita od 500 EUR (Western Union ili u gotovini). Depozit će se pacijentu odbiti od troška prve faze stomatološkog rada. Depozit u vrednosti od 500€ se ne vraća ni u jednoj opciji, odustajanje od samog dolaska ili odustajanja od samog stomatološkog rada. Zato je poželjno da se ceo stomatološki rad precizira uz pomoć fotografija i rendgenskih snimaka pre slanja depozita. Moguće je jedino izvršiti promenu samog termina dolaska ali najkasnjje mesec dana pre, u protivnom se gubi pravo na povraćaj depozita.

Depozit je potreban samo za pacijente koji nas prvi put posećuju. Pacijentima je omogućen boravak u apartmanima samo dok traje stomatološka intervencija. Stomatološka ordinacija Cvejanović obezbedila je pacijentima iz inostranstva i besplatan prevoz od aerodroma, autobuske stanice ili rendgen centra. Stomatološka ordinacija Cvejanović ne obezbeđuje besplatan prevoz za privatne potrebe pacijenata. Stomatoloska ordinacija Cvejanović ne izdaje niti rentira apartmane u bilo koje druge svrhe sem kao besplatan smeštaj za nove pacijete koji su poslali depozit ili postojeće pacijente ordinacije.

Apartman 1

Apartman 1 je LUX opremljen najmodernijim nameštajem. Poseduje prelepu terasu i okružen je zelenilom. Po strukturi je manji apartman od dva apartmana i površine je 16m2.
 
Poseduje WC sa tuš kabinom, kuhinju sa mašinom za sudove, mikrotalasnom pećnicom i grejnom pločom sa dve ringle kao i aparat za espreso.
 
Kreveti su na preklapanje najmodernijeg hrvatskog proizvođača koji garantuje maksimalnu udobnost. Jedan ležaj je 80 cm širine, a drugi 160 cm širine što omogućava komotan smeštaj 3 osobe. Više od 3 odrasle osobe nije moguće smestiti u apartman.
 
Apartman je opremljen bežičnim WiFi signalom i Smart TV-om sa internetom.
 
Sama lokacija apartmana je iznad ordinacije tj. u istom objektu na Autokomandi.

Apartman 2

Apartman 2 je LUX opremljen najmodernijim nameštajem. Poseduje prelepu terasu i okružen je zelenilom. Po strukturi je veći apartman od dva apartmana i površine je 20m2.
 
Poseduje WC sa tuš kabinom, kuhinju sa mašinom za sudove, mikrotalasnom pećnicom i grejnom pločom sa dve ringle kao i aparat za espreso.
 
Kreveti su na preklapanje najmodernijeg hrvatskog proizvođača koji garantuje maksimalnu udobnost. Jedan ležaj je 80 cm širine, a drugi 140 cm širine što omogućava komotan smeštaj 3 osobe. Više od 3 odrasle osobe nije moguće smestiti u apartman.
 
Apartman je opremljen bežičnim WiFi signalom i Smart TV-om sa internetom. Sama lokacija apartmana je iznad ordinacije tj. u istom objektu na Autokomandi.

Da li Vam je pročitan sadržaj koristio?