Pogledajte sve novosti

Nobel Biocare sertifikat za Ordinaciju Cvejanović

Da li Vam je pročitan sadržaj koristio?
[Total: 15    Average: 4/5]

Ova jesen počela je odličnom vešću za Stomatološku ordinaciju Cvejanović. Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa kompanijom Nobel Biocare, svetskim liderom u proizvodnjim zubnih implanata, kao i konstantnom zalaganju da se sve nove linije implanata sa Nobel Biocare znakom nađu u našoj ordinaciji i ponude pacijentima, Stomatološka ordinacija Cvejanović uvrštena je u krug preporučenih zubnih ordinacija za ugradnju Nobel Biocare implanata! Ovaj status dobijaju samo ordinacije koje su ugradile veliki broj Nobel Biocare implanata bez reklamacija i čije je osoblje uključeno u konstantan edukativni proces, tako da pacijent može biti siguran da dobija najbolju moguću uslugu uvek kada dolazi u kliniku koja ima Nobel Biocare Recommended Dental Clinic logo.

U Srbiji se na prste jedne ruke mogu pobrojati klinike koje poseduju ovaj sertifikat, jer je uslov dugoročna saradnja sa kompanijom Nobel Biocare, mada sve više kolega poslednjih godina teži da stekne ovaj sertifikat, posebno jer su današnji pacijenti dobro informisani o tipovima i proizvođačima implanata, te sve češće izričito traže Nobel Biocare sisteme. Naša ordinacija već dve decenije koristi implatne ovog proizvođača i slobodno možemo reći da smo klinika sa najbogatijim iskustvom u Beogradu kada je korišćenje Nobel Biocare rešenja u pitanju. Kao preporučena klinika, Stomatološka ordinacija Cvejanović sada ima još brži pristup svim implantskim sistemima, tako da ako pacijenti žele neki tip Nobel Biocare implanata koji nisu već u ponudi u ordinaciji, oni sada mogu biti još brže naručeni. Takođe, naša ordinacija sada će biti svojevrsna „servisna stanica“ za pacijente iz celog sveta kojima je potrebna hitna popravka Nobel Biocare implanta. Činjenica je da se tako nešto dešava u manje od 1% slučajeva, ali za pacijente je jako važno da znaju da su apsolutno zaštićeni gde god da su. Nobel Biocare je jedini proizvođač koji pacijentima garantuje besplatnu popravku bilo gde u svetu, upravo u preporučenim ordinacijama.

Nobel Biocare implanti jedinstveni su po najpotpunijoj i najbržoj integraciji u kost, kao i mogućnosti da se krunice dobiju odmah po ugradnji šrafova. Posebno se preporučuju pacijentima kojima je vilična kost izgubila masu, jer ovi implanti mogu biti uspešno primenjeni i u slučajevima kada nisu ispunjeni svi standardni preduslovi za ugradnju implanata kada je reč o stanju vilične kosti. Podsetimo, kompanija Nobel Biocare je svetski lider u proizvodnji zubnih implanata još od 1965. godine (tadašnje ime bilo je Nobelpharma), a osnivač kompanije Per-Ingvar Branemark zaslužan je za otkriće principa oseointegracije (srastanja kosti sa metalom), zbog čega se sa pravom smatra ocem dentalne implantologije.

Nobel Biocare sertifikat